Webb & E-handel

Upplevelser genom digitala lösningar.

Exempel på tjänster:

UX/UI-design
Frontendutveckling
Backendutveckling
E-handel
Webbanalys
SEO

Vad ditt varumärke signalerar digitalt har aldrig varit viktigare. Med över hundra genomförda webbprojekt vet vi vad vi talar om när det kommer till optimerad UX/UI-design, webbutveckling och e-handelslösningar. Våra utvecklare arbetar i moderna programmeringsspråk för att uppnå pixelperfektion även inom kod, alltid med kreativ höjd och kvalitet. Här finns kompetensen som ditt varumärke behöver för att växa långsiktigt – och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet till dig.

UX/UI-design

Kan en e-handel eller webb vara snygg och samtidigt bjuda på en skön användarupplevelse? Givet, menar vi. Med UX och UI sätter vi användarna i fokus och skapar designlösningar som lotsar besökaren och tillför värde till besöket.

Webbutveckling

Som en fullservicebyrå jobbar vi nära varandra, från design till utveckling och kommunikation. Att vi har all kompetens samlad under ett tak bäddar för lösningar som träffar rätt i såväl funktionalitet som utseende och budskap. Byråns utvecklare jobbar brett i olika programmeringsspråk och plattformar; allt för att skapa rätt webblösning för ditt varumärke.

E-handel

2014 utvecklade vi vår första e-handel. Sedan dess har extremt mycket förändrats, en utveckling som vi löpande integrerat i vårt arbete. Resultatet är att vårt team av utvecklare idag har stor erfarenhet och kunskap i att designa och utveckla modern e-handel för B2C och B2B. Och målet är tydligt: med oss som partner stärker du ditt varumärke – och gör besökare till kunder.

Vill du veta mer?