Vi söker två utvecklare, en senior fullstack och en junior frontend.

Senior fullstack-utvecklare 

R3 har byggt över ett hundratal e-handelssidor, däribland för Bergans of Norway, Scorett och 8848 Altitude. Nyligen har vi även lanserat vår egen SaaS-produkt, InViiv. Teamets webbutvecklare kodar och designar med inställningen att alltid synas i spetsen av den digitala utvecklingen. För att ligga än mer i framkant söker vi nu efter dig – du som är en erfaren och framtidsorienterad fullstack-utvecklare.

Vår byrå består för tillfället av 20 färgstarka personligheter som arbetar i ett varm byråklimat med högt i tak. Utvecklarteamet utgörs av en stabil kvartett som varvar kodspråk med gokaffe och snabba skämt. Även om stämningen är lättsam förväntar vi oss mycket av varandra. Vi vet att arbetstempot skruvas upp ordentligt bitvis och att det krävs en hel del hårt arbete för att hinna med i utvecklingen. Speciellt nu när uppdragen växer i storlek och dessutom blir fler till antalet.  

Tjänsten innefattar att:
– driva och utveckla nya system och applikationer.
– vidareutveckla och förvalta befintliga kunders applikationer.
– bygga e-handel.  

Vi söker efter dig som har gedigen kunskap inom React. Vi ser att du hanterar TypeScript, Python, automatiska tester och GraphQL System, men vi värdesätter personlighet minst lika högt som teknisk briljans. Vi ser också att du är målmedveten, lösningsorienterad och har en allmänt hjälpsam mentalitet. Du kommer att jobba i ett litet team där såväl kompetensen som samarbetsviljan är stark. Det är ett stort plus i kanten om du är av den positiva sorten och alltid vill hjälpa företaget att växa. Lika mycket som vi vill hjälpa dig. 

Start: omgående
Omfattning: heltid

Verkar den här rollen som gjord för dig?
Tveka inte att höra av dig till: jobb@r-3.se, intervjuer sker löpande.   

Junior frontend-utvecklare

R3 har byggt över ett hundratal e-handelssidor, däribland för Bergans of Norway, Scorett och 8848 Altitude. Nyligen har vi även lanserat vår egen SaaS-produkt, InViiv. Teamets webbutvecklare kodar och designar med inställningen att alltid synas i spetsen av den digitala utvecklingen. För att ligga än mer i framkant söker vi nu efter dig – du som är driven, nyfiken och fokuserad till att växa i rollen som junior frontend-utvecklare.

Vår byrå består för tillfället av 20 färgstarka personligheter som arbetar i ett varmt byråklimat med högt i tak. Utvecklarteamet utgörs av en stabil kvartett som varvar kodspråk med gokaffe och snabba skämt. Även om stämningen är lättsam förväntar vi oss mycket av varandra. Vi vet att arbetstempot skruvas upp ordentligt bitvis och att det krävs en hel del hårt arbete för att hinna med i utvecklingen. Speciellt nu när uppdragen växer i storlek och dessutom blir fler till antalet.

Tjänsten innefattar att:
– bygga e-handel.
– vidareutveckla och förvalta befintliga kunders e-handelsbutiker.

Vi söker efter dig som har kunskap inom React, och som är nyfiken på att utvecklas och fördjupa dina färdigheter. Vi ser också att du är målmedveten, lösningsorienterad och har en allmänt hjälpsam mentalitet. Du kommer att jobba i ett litet team där såväl kompetensen som samarbetsviljan är stark. Det är ett stort plus i kanten om du är av den positiva sorten och alltid vill hjälpa företaget att växa. Lika mycket som vi vill hjälpa dig.

Start: omgående
Omfattning: heltid

Vill du veta mer?
Tveka inte att höra av dig till: jobb@r-3.se, intervjuer sker löpande.   

Utmärkelser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse iaculis ac pellentesque eget in. Pharetra mauris ut pretium diam vitae turpis. Eu at risus ultrices at nulla nulla non magna enim. Mauris purus urna viverra vulputate imperdiet nibh. Vulputate cum sodales amet, massa ut pellentesque ornare.