Film, Foto & 3D

Visuellt innehåll som engagerar.

Exempel på tjänster:

Produktfoto
Imagefoto
Porträttfoto
Reklamfilm
3D – still och rörligt
Animation
Visualisering
Retusch

Det finns olika sätt att visa det du vill berätta. Det kan röra sig om stora filmproduktioner som engagerar en större publik. Om innehåll till sociala medier som träffar rätt hos färre men mer relevanta. Och allt däremellan såklart. R3 Studio skapar stories och visuella uttryck som väcker känslor. Oavsett hur du vill synas, oavsett vad du vill berätta, ökar vi tillsammans värdet av ditt varumärke.

Film

Som produktionsbolag är vi precis så stora som du behöver. Med ett litet, kreatörsstyrt team blir våra produktioner kostnadseffektiva. Men vi har också gedigen erfarenhet av att skala upp och producera större filmproduktioner. Och vi leder gärna hela produktionen, från planering till inspelning, postproduktion, redigering och rättighetshantering av musik, ljud och bild.

Foto

Vi hittar rätt nivå på fotot för varje projekt. Från en omfattande kampanj till content för sociala medier; våra fotografer skapar bilder med finess och pixelperfektion. Vi håller till här i vår egen studio, hos ditt företag eller ute på location.

3D

Våra 3D-animatörer skapar allt från digitala miljöer, till att ge liv till en produkt som inte finns fysiskt idag. Med visualiseringar, animeringar, digitala tvillingar och 3D för e-handel är mycket – ja, nästan allt – plötsligt möjligt.

Vill du veta mer?