Newhouse

En e-handel som får tidlöst mode att hitta hem till fler.

+ Analys + UX-design + Webbutveckling

Newhouse är ett klädmärke som kunderna kommer tillbaka till för den tidlösa designen, den höga kvaliteten och den perfekta passformen. För att förknippas ännu tydligare med dessa värden och samtidigt nå fler yngre kunder har Newhouse genomfört en revidering av hela sitt varumärke. Målsättningen är att växa både i Sverige och internationellt. Vårt uppdrag var att få e-handeln att linjera med den nya positionen.

Data, insikt, design.

Efter en noggrann analys av den befintliga e-handeln kunde vi genomföra stora och träffsäkra förändringar i webbplatsens struktur och design. Alltid med tillgänglighet, varumärke och konvertering i fokus. Vi utvecklade Newhouse kundklubb genom smarta och exklusiva medlemsfunktioner och skapade en sömlös upplevelse mellan e-handeln och de fysiska butikerna.

För att nå fler yngre och samtidigt behålla Newhouse befintliga kunder skapade vi en minimalistisk, skandinavisk ux-design som lyfter produkterna och hantverket. Foton får ta upp stora delar av ytan och vi valde att arbeta sparsamt med typografi för ett självsäkert uttryck som hyllar Newhouse långa tradition och fokus på kvalitet.

Vill du veta mer?